Boender Krokant Broodjes opnieuw bekroond met goud

Het karakter van het Boender Krokant broodje wordt gevormd door de tijd die het deeg krijgt om te rijzen en door het koken van een deel van de grondstoffen. Dit is een eeuwenoude, maar door de hedendaagse technieken en snelheid van werken, in vergetelheid geraakte methode. Voordat we het deeg voor de Boender Krokant Broodjes kneden, koken we een deel van het meel of de bloem. Tijdens het koken wordt er door het graan extra water opgenomen, wat er op een natuurlijke wijze voor zorgt dat de broodjes langer mals blijven. Ook worden er tijdens het koken aromastoffen gevormd. Deze aroma’s, in combinatie met de aroma’s die gevormd worden tijdens de extra lange tijd die het deeg krijgt om te rijzen, geven de bijzonder lekkere smaak aan de Boender Krokant Broodjes.

Dit maakt dat steeds meer mensen de broodjes weten te waarderen. Dat de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum er ook zo over denken blijkt uit het feit dat de Boender Krokant Broodjes opnieuw met goud bekroond zijn. Nu met onze hoogste score ooit!

De Boender Krokant Broodjes zijn krokant gebakken verkrijgbaar als u er direct van wilt genieten of voorgebakken als u zelf, kort voor gebruik, de broodjes in 3 minuten lekker krokant wil bakken.

Geniet van het heerlijke aroma, de spekkige kruim en de krokante korst. Kortom de Boender Krokant Broodjes.  Broodjes met een karakter om van te genieten!

terug naar boven

Bakkerij Boender: voor pure verwennerij