Cadeaubonnen - Ook van de Postcodeloterij

Alle cadeaubonnen kunnen, gecombineerd met een contante betaling in de winkel ook in de webshop besteed worden. Niet in combinatie met een iDEAL betaling in de webshop. 

Bakkerij Boender Cadeaubon

De cadeaubon van Bakkerij Boender. De bonnen hebben een waarde van 5 euro en zijn in een keer te besteden. Dat is genieten! In elke winkel van Bakkerij Boender verkrijgbaar. Meer informatie vindt je hier:

Bakkerij Boender Cadeaubon

Bakkerscadeaukaart, Lokaal Vers Cadeaukaart of een Verskadokaart

Heb je een Bakkerscadeaukaart t.w.v. € 7,50, een Lokaal Vers Cadeaukaart of Verskadokaart t.w.v. € 10,00 gewonnen in de Postcodeloterij? Gefeliciteerd! Je kunt deze besteden in een van onze winkels. De Verskadokaarten kunnen ook als e-voucher ingeleverd worden. 

De cadeaukaart t.w.v. € 7,50 of € 10,00 zijn eenmalig vrij te besteden in onze winkels. Kies iets lekkers uit ons assortiment en lever je cadeaukaart in. Heb je meer besteed? Dan kun je op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen. Indien je minder besteedt vindt er geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Meer informatie over de cadeaukaarten en geldigheid vindt je hier:

Bakkerscadeaukaart

Lokaal Vers Cadeaukaart

Verskadokaart

Hoeksche Waard Cadeaubon

Een lokale cadeaubon. Er zijn waardebonnen van 15, 25, 50, 75 en 100 euro of hoger. Het bedrag op de bon hoeft u niet in één keer uit te geven. Dat is mooi meegenomen!. Meer informatie vindt je hier:

Hoeksche Waard Cadeaubon

Bakkerij Boender: voor pure verwennerij