Nieuws van Bakkerij Boender

  • Oliebollen voor het derde jaar op rij bekroond met goud
    Voor het derde jaar op rij zijn de oliebollen van Bakkerij Boender door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum bekroond met goud. Hoewel het ons steeds makkelijker af gaat om elke keer opnieuw weer heerlijke oliebollen te bakken is het geen vanzelfsprekendheid om ook dit jaar opnieuw met goud…
  • Feestweken - Opening winkel Zoomwijck
    Dinsdag 9 oktober is onze nieuwe winkel aan het Zoomwijckplein 5 geopend. Dit vieren we met 3 weken lang speciale feest aanbiedingen. Niet alleen in onze nieuwe winkel in de Zoomwijck maar in alle winkels van Bakkerij Boender. Elke week opnieuw profiteert u van weer nieuwe scherpe feest aanbiedingen en…
  • Opening winkel Zoomwijck
    Dinsdag 9 oktober openen we onze nieuwe winkel aan het Zoomwijckplein 5. Vrijdag 21 september hebben we de sleutel gekregen en momenteel wordt er hard gewerkt aan de inrichting. De opening wordt gevierd met 3 weken lang speciale feest aanbiedingen. Niet alleen in onze nieuwe winkel in de Zoomwijck maar…
  • Boender Krokant Broodjes bekroond met goud
    Dat de nieuwe Boender Krokant Broodjes in de smaak vallen horen we niet alleen van onze klanten. We zien het ook aan de aantallen die we dagelijks afbakken. Deze zijn in een half jaar tijd meer dan verdubbeld. Dat nu ook de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum onze Boender…
  • De Boender Krokant Broodjes Wit - Donker - Volkoren
    Tijd, tijd en nog eens tijd. Tijd in een tijd dat tijd schaars lijkt. Tijd die de bakkers van Bakkerij Boender nemen om het deeg te laten rijzen. Tijd waarin het karakter van de Boender Krokant Broodjes gevormd wordt. Een karakter om van te genieten! 
  • Boender Krokant Wit en Volkoren
    Broodjes met karakter. Het karakter van het Boender Krokant Wit en Volkoren wordt gevormd door de tijd. Tijd die het deeg krijgt om te rijzen. Deeg dat in al zijn eenvoud bestaat uit bloem, water, gist, zout en een scheutje olijfolie. Meer dan deze ingrediënten, vakmanschap en veel tijd is…
  • Krokant Wit
    Zaterdag 5 mei introduceert Bakkerij Boender het Krokant Wit. Een broodje met karakter. Het karakter van het Krokant Wit wordt gevormd door de tijd. Tijd die het deeg krijgt om te rijzen. Deeg dat in al zijn eenvoud bestaat uit bloem, water, gist, zout en een scheutje olijfolie. Meer dan…
  • Lekkerste Cake Eierkoeken
    Al mijn vriendjes en vriendinnetjes vinden de Cake eierkoeken van Bakkerij Boender de lekkerste eierkoeken die er zijn. Vind jij ze ook zo lekker?
  • Openingstijden Koningsdag 2018
    Alle winkels van Bakkerij Boender zijn met Koningsdag geopend. Oud-Beijerland    - Oost Voorstraat    7.00 – 12.00 uur  - Molendijk            7.00 – 17.00 uur  - Zoomwijck           7.00 – 11.00 uur Nieuw-Beijerland     7.00 – 11.00 uur Strijen  …
  • Paasbrood
    Uw Paasweekend kan niet beter beginnen dan met een heerlijk ontbijt met zo'n luxe Paasstol van verwenbakkerij Boender. Een smaaksensatie op de vroege ochtend of tijdens de Paasbrunch. Een luxe Paasstol gebakken met de beste ingredienten zoals 100% amandelspijs, rozijnen, krenten, stukjes appel en abrikozen afgewerkt met geroosterd amandel schaafsel.…

Bakkerij Boender: voor pure verwennerij