Boender Krokant Broodjes bekroond met goud

Dat de nieuwe Boender Krokant Broodjes in de smaak vallen horen we niet alleen van onze klanten. We zien het ook aan de aantallen die we dagelijks afbakken. Deze zijn in een half jaar tijd meer dan verdubbeld. Dat nu ook de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum onze Boender Krokant Broodjes bekroond hebben met goud vervult ons echter met trots. Zeker als we naar de beoordeling kijken. De broodjes scoorden op de onderdelen korst eigenschappen, kruim eigenschappen, aroma en malsheid het maximaal aantal punten. Ja, dat is wat je proeft!

Het karakter van het Boender Krokant Wit, Donker en Volkoren wordt gevormd door de tijd. Tijd die het deeg krijgt om te rijzen. Meer dan tijd, veel tijd en vakmanschap is er niet nodig om het karakter van het Boender Krokant Broodjes tot ontwikkeling te laten komen. Geniet van het heerlijke aroma, de spekkige kruim en de krokante korst. Krokant Wit, Donker en Volkoren; broodjes met een karakter om van te genieten!

De Boender Krokant Broodjes zijn krokant gebakken verkrijgbaar als u er direct van wilt genieten of voorgebakken als u zelf, kort voor gebruik, de broodjes in 3 minuten lekker krokant wil bakken.

 

terug naar boven

Bakkerij Boender: voor pure verwennerij