Oliebollen voor het vierde jaar op rij bekroond met goud

Voor het vierde jaar op rij zijn de oliebollen van Bakkerij Boender door de keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum bekroond met goud. Hoewel het ons steeds makkelijker af gaat om elke keer opnieuw weer heerlijke oliebollen te bakken is het geen vanzelfsprekendheid om ook dit jaar opnieuw met goud bekroond te worden. We zijn er dan ook trots op dat het ons dit jaar opnieuw gelukt is.

De hele maand november kunt u op vrijdag en zaterdag voor een speciale prijs genieten van de met goud bekroonde oliebollen.

Hoe zou jij je oliebollen bakken? Nu onze oliebollen voor het vierde jaar op rij bekroond zijn met goud durven we in al onze bescheidenheid te stellen dat we dit denken te weten.

Je draait een luchtig beslag van 27°C. Vult dit met sappige rozijnen en krenten die je de dag ervoor 45 minuten in warm water hebt laten wellen. Voor de frisse smaak voeg je nog een handje fijn gesneden appelblokjes toe. Tijdens het rijzen van het deeg laat je de olie op temperatuur komen. Na iets meer dan een half uur is het beslag gerezen en de olie precies op de ideale baktemperatuur van 175°C. Dan is het tijd om het beslag te scheppen en in 8 minuten te bakken tot een heerlijke goudbruine oliebol.

Ja, zo bakken wij jouw met goud bekroonde oliebollen. In de maand november 5 voor 2.95

terug naar boven

Bakkerij Boender: voor pure verwennerij